Spring til indhold

Hans Laurens

I Sommernatten

2023 Forbrydelser i sommernatten fortsætter traditionen med at lytte til rigtigt gode historier live. Altid uddendørs rnens tusmørket stille hylder os i mørke og bålet brænder ned. I år vil der altid være en lokal historie og en historie om en særlig person. Nogle gange er der kriminalitet bag historierne andre gange handler det om tilfældigheder - der sætter uventede handlinger i skred. Køb din billet til sommeren 2023 allerede nu og glæd dig til forårets blide aftner med fortælling ved bålet.
Jeg lover at finde smukke steder som er lidt gemt af vejen. Steder du måske aldrig har besøgt, selvom det er tæt på dit hjem. Jeg aflyser aldrig. Skulle det regne finder jeg et sted i læ for vind og regn. Derfor får du først besked om aftenens fortællested samme dags morgen.
Der er ikke tale om de traditionelle krimier “politiet efter forbryderne” ,men og historier der handler om sære hændelser når mennesker mødes . Som alle gode fortællinger blander Fiktion sig med fakta.
Alle aftner fortæller Hans om mindst én autentisk historie, der er foregået lige i nærheden af det sted, hvor han fortæller.

 • Spillested

  Et hemmeligt sted i sommernatten

 • SPILLEDAGE

  13.juni Christianshavn 14.juni Valby 20.juni Vallensbæk 27.juni Furesø 28.juni Lyngby-Taarbæk 29.juni Hørsholm

 • Tidspukt

  Starter kl 21.00

 • VARIGHED

  1 time. 30 min

 • ALDERSGRÆNSE

  Fra 15 år

 • GENRE

  Krimi, fortælling

Fortæller og forfatter

Fortælling skal have relevans for moderne mennesker. Stemmen og ordene i rummet skaber stemningen, der tager alle med på en fælles tur ind i et selvforglemmende univers

Copyright © 2021 Hans Laurens – fortæller og forfatter. Designet af Marie Samuelsen